Wie is Gemma Snoek - van Dijk ?

Ik ben Gemma Snoek-van Dijk, geboren en getogen in Haarlem, getrouwd met Martin en moeder van 2 zoons. Naast mijn werk heb ik als hobby stamboom-onderzoek. Verder doe ik veel aan sport, waaronder hardlopen en duiken.

Op 7 juli 2014 heb ik, als financieel ontzorger, mijn bedrijf gestart. Ik ben woonachtig in Driehuis en mijn werkgebied omvat de omgeving IJmond, Haarlem, Gemeente Bloemendaal en Heemstede. Ook na deze opstartfase heb ik mij steeds verder ontwikkeld in de financiŽle dienstverlening en ben inmiddels op veel vlakken volledig gediplomeerd zoals, inkomstenbelastingen, erfbelasting en administratie voor particulieren en zzp-ers etc. Ook kan ik uw (toekomstig) pensioen voor u inzien en helpen bij aanvragen. Daarnaast beschik ik over een uitgebreid netwerk dat ik kan raadplegen bij complexe vraagstukken.

Inmiddels is mijn klantenkring zodanig uitgegroeid dat ik full time bereikbaar en beschikbaar ben voor al uw financiŽle vragen.

Administratief Ontzorger  

Administratief Ontzorger is een eenmansbedrijf, het grote voordeel voor u is dat u altijd contact heeft  met dezelfde persoon.

  • Ik wil mij inzetten voor iedereen die hun administratie ingewikkeld, tijdrovend of gewoon vervelend vindt.
  • Hulp bieden aan mensen, in een vakgebied waar ik goed en betrouwbaar in ben. ( Gedurende mijn arbeidsverleden bij het Juridisch loket is toch al te vaak gebleken dat er nog steeds veel mensen zijn met minder goede bedoelingen ).

Mocht u van mijn diensten gebruik willen maken, dan kunnen we een afspraak maken voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. U kunt dan aangeven waarbij u hulp of ondersteuning wilt hebben.     

misschien tot gauw, groeten gemmatr
  

class="auto-style4"